آموزش رانندگی در 3 سوت !!! ( با ویدیو )

آموزش رانندگی

یکی از مفیدترین مهارت های دنیا رانندگی است. اما قبل از شروع رانندگی، به یاد داشته باشید که رانندگی یک امتیاز است، نه یک حق، و باید یاد بگیرید، قبل از اینکه سوئیچ های خود را در استارت قرار دهید، چگونه یک راننده مسئولیت پذیر باشید. اگرچه قوانین و مقررات رانندگی ممکن است دشوار به نظر برسند، اما شروع به یادگیری آنها کنید و مطمئن باشید که در کمترین زمان به راننده ای حرفه ای تبدیل خواهید شد. برای اطلاع از نحوه رانندگی به ادامه مطلب مراجعه کنید.

مقدمات رانندگی

قوانین راهنمایی و رانندگی را بیاموزید. قبل از گرفتن گواهینامه، لازم است، از قوانین راهنمایی و رانندگی و اقدامات احتیاطی و ایمنی اولیه که باید به عنوان یک راننده مسئول انجام دهید، آگاه باشید. بهتر است قبل از اینکه پشت فرمان بنشینید قوانین را بیاموزید تا در حین رانندگی دچار اشتباه نشوید.

کتاب آیین نامه را میتوانید از پیج ” کتاب آیین نامه ” میتوانید دانلود کنید یا به صورت آنلاین مطالعه کنید.

برخی از قوانین اساسی و اقدامات احتیاطی و ایمنی که همه باید بدانند عبارتند از: توقف برای عابران پیاده، رعایت علائم راهنمایی و رانندگی، حفظ سرعت مجاز، رسیدگی به شرایط اضطراری و بستن کمربند ایمنی.

گواهینامه خود را بگیرید. گواهینامه، به شما امکان می دهد با نظارت بزرگسالان و مقررات رفت و آمد رانندگی کنید. برای گرفتن گواهینامه نیاز است که 18 سال شما تمام شده باشد . در اینجا چند دستورالعمل کلی برای شما ارائه شده است:

اگر نوجوان هستید، قبل از شروع رانندگی با والدین خود مشورت کنید.

شما باید یک آزمون کتبی در مورد قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و ایمنی در جاده بگذرانید.

رانندگی را تمرین کنید. پس از دریافت گواهینامه، باید مهارت های رانندگی خود را تقویت کنید. قبل از اینکه ماشین خود را وارد بزرگراه کنید، باید تمرین کنید که پشت فرمان راحت باشید. سعی کنید هر روز تمرین کنید و صبور باشید. هیچ کس در ابتدا یک راننده کامل نیست. چند نکته را در نظر بگیرید:

با یکی از بزرگسالانی که به او اعتماد دارید تمرین کنید. با یک راننده مسئولیت پذیر و با تجربه رانندگی کنید. کسی که می تواند شما را راهنمایی کند و بدون ناامید شدن به شما مشاوره دهد. طبق قانون، هر فرد بالغی می تواند پشت فرمان بنشیند و گواهینامه خود را بگیرد.

در تعطیلات آخر هفته در یک مکان ایزوله و امن، مانند یک پارکینگ خالی تمرین کنید. این به شما کمک می کند تا نحوه سرعت گرفتن خودرو، نحوه عملکرد ترمزها و به طور کلی، نحوه راندن خودرو را درک کنید. هر ماشین متفاوت است و باید بدانید که ماشین شما منحصر به فرد است.

تنظیمات اولیه

تنظیمات مناسب را انجام دهید. قبل از شروع رانندگی، باید آینه ها و صندلی خود را طوری تنظیم کنید که برای رانندگی در جاده آماده باشند. انجام این کار قبل از رانندگی به جای زمانی که در حال رانندگی هستید، ایمنی و تمرکز شما را تضمین می کند. اکنون چه باید کرد:

آینه های عقب و بغل خود را بررسی کنید و تنظیمات لازم را انجام دهید. مطمئن شوید که دید خوبی از خودروهای دو طرف و پشت سر خود دارید. در هنگام رانندگی آینه های خود را تنظیم نکنید.  این کار باعث می شود که حواستان پرت شود.

مطمئن شوید که شما و ماشینتان آماده حرکت هستید. قبل از اینکه دست به فرمان شوید، باید بدن و خودروی شما برای ورود به جاده ها آماده باشند. بنابراین، کارهای زیر را انجام دهید:

تمام درهای خود را قفل کنید. این کار از ورود افراد ناخواسته به وسیله نقلیه شما (به عنوان مثال ماشین دزدان) جلوگیری می کند و احتمال باز شدن ناخواسته درها در هنگام برخورد را کاهش می دهد.

کمربند ایمنی خود را ببندید. هر کجا که زندگی می کنید، به احتمال زیاد قانونی وجود دارد که شما را ملزم به بستن کمربند ایمنی می کند. نه تنها به دلیل زیر پا گذاشتن این قانون جریمه می شوید، بلکه احتمال آسیب دیدگی و مرگ در هنگام برخورد نیز به طور تصاعدی افزایش می یابد.

داشبورد خود را بررسی کنید. مطمئن شوید که ماشین شما آماده رانندگی است و هیچ چراغ هشدار دهنده ای وجود ندارد که نشان دهد ماشین شما باید به تعمیرگاه برده شود.

صندلی خود را تنظیم کنید، مطمئن شوید که به راحتی می توانید به پدال ها برسید و جاده را ببینید.

عوامل حواس پرتی را به حداقل برسانید. برای افزایش ایمنی، قبل از اینکه پای خود را روی پدال بگذارید، هر چیزی که باعث حواس پرتی می شود را کنار بگذارید. هر گونه مانعی که شما را از تمرکز بر جاده باز می دارد را از بین ببرید. به نکات زیر توجه کنید:

تلفن همراه خود را کنار بگذارید. اگر در حال رد و بدل کردن پیام کوتاه با بهترین دوست خود هستید، پشت فرمان ننشینید. مکالمه را با گفتن اینکه قصد رانندگی دارید و بعداً صحبت خواهید کرد، به پایان برسانید. حتی اگر مستعد حواس پرتی هستید، می توانید گوشی خود را خاموش کنید.

صدای موسیقی خود را کم کنید. لباس راحت و آرامش بخش بپوشید تا تمرکزتان بیشتر شود.

اگر نیاز دارید موهایتان را برس بزنید یا آرایش کنید، این کار را در حین رانندگی انجام ندهید. قبل از قرار دادن سوئیچ ها در استارت، تمام کارهای لازم را انجام دهید.

آموزش رانندگی با ماشین دنده ای

به یاد داشته باشید که بسیاری از قوانین اصلی رانندگی هم برای خودروهای اتوماتیک و هم دستی (غیر اتوماتیک) به کار می روند. اگرچه تفاوت‌های بین این خودروها، مورد بحث قرار خواهد گرفت. قوانین بسیاری وجود دارد که همچنان برای هر دو نوع خودرو اعمال می‌شود. این قوانین عبارتند از:

اقداماتی که باید برای آماده شدن برای رانندگی انجام دهید، مانند تنظیم آینه ها و ممانعت از حواس پرتی.

قوانین علامت دهی مناسب.

قوانین تغییر لاین.

در صورت نیاز از چراغ ها و برف پاک کن ها استفاده کنید.

قرار گرفتن دست ها روی فرمان.

کنترل کننده ها را یاد بگیرید. بیشتر افراد، بر این عقیده اند که رانندگی با ماشین غیر اتوماتیک دشوارتر از اتوماتیک است، زیرا مراحل بیشتری برای رانندگی به طور موفقیت آمیز باید طی شود. با این حال، بسیاری از افراد بر این باوراند که رانندگی با ماشین دستی (غیر اتوماتیک) می تواند سرگرم کننده تر و تجربه ای با ارزش تر باشد. زیرا با ماشین غیر اتوماتیک بیشتر درگیر فرآیند رانندگی خواهیم بود. اگر ماشین غیر اتوماتیک دارید، باید دو کنترل کننده اضافی را بشناسید و از آن استفاده کنید. این کنترل کننده ها عبارتند از:

کلاچ: کلاچ اتصال بین موتور و گیربکس را کنترل می کند. با فشار دادن پدال کلاچ، کلاچ جدا شده و موتور از گیربکس جدا می شود. با رها کردن کلاچ، کلاچ درگیر می شود  و موتور و گیربکس را به هم وصل می کند. وقتی کلاچ را جدا می‌کنید، بدون توجه به اینکه در دنده است یا نه، خودرو را در حالت خلاص قرار ‌می دهید. درگیر کردن کلاچ، خودرو را در هر دنده ای که در حال حاضر انتخاب شده است قرار می دهد.

شیفتر: تعویض دنده ها با حرکت دادن میله ای به نام دنده، میله دنده، تعویض دنده، دسته دنده، انتخابگر دنده یا شیفتر انجام می شود. تعداد دنده ها و الگوی تعویض دنده ها بر اساس مدل ماشین، متفاوت خواهند بود، اما حالت “پیش فرض آن” خلاص”N” است، به دنبال آن دنده هایی که از 1 تا 5 یا 1 تا 6 متغیر هستند و سپس  “R”دنده عقب است.

ماشین را روشن کنید. راه اندازی ماشین غیر اتوماتیک کمی پیچیده تر از راه اندازی ماشین اتوماتیک است. همچنین به تمرین بیشتری نیاز دارد. هنگامی که شروع به کار می کنید، مطمئن شوید که در یک مکان ایزوله هستید تا از هر گونه مشکلی جلوگیری کنید. مطابق با توصیه های زیر مراحل را انجام دهید:

با پا گذاشتن روی کلاچ شروع کنید. بیشتر خودروهای غیر اتوماتیک استارت نمی زنند مگر اینکه کلاچ جدا شود.

هنگامی که ماشین را روشن کردید، پای خود را روی ترمز بگذارید و ترمز اضطراری را رها کنید.

اگر به جلو حرکت می کنید، ماشین را در دنده 1 قرار دهید. اگر می خواهید به عقب بروید، ماشین را در حالت دنده (“R”)  عقب قرار دهید.

همانطور که به آرامی کلاچ را رها می کنید، به آرامی پدال گاز را فشار دهید.

اکنون صدای شروع به کار موتور را می شنوید و سپس صدای کلاچ را حس می کنید. اگر ماشین بدون خاموش شدن موتور به جلو حرکت می کند، پس کارتان عالی است! شما با موفقیت ماشین را روشن کرده اید و با دنده 1 حرکت می کنید.

دنده ها را متناسب با سرعت خود تغییر دهید. دنده ها را همان طور که از خلاص به دنده 1 می روید، تغییر دهید تا به دنده های بالاتر بروید. قبل از شروع تعویض دنده، این نکات را به خاطر بسپارید:

باید دنده ها را به این ترتیب تعویض کنید. با فشار دادن روی پدال کلاچ، کلاچ را جدا کنید. دنده ها را با استفاده از شیفتر تعویض کنید. با برداشتن آهسته فشار از روی پدال کلاچ، در حالی که روی گاز پا گذاشته اید، کلاچ را دوباره درگیر کنید.

پدال کلاچ و پدال گاز از نظر فشار با یکدیگر متناسب هستند. آنها باید به طور هماهنگ با هم به همان شیوه ای عمل کنند که الاکلنگ عمل می کند. وقتی یک طرف بالا می رود، طرف دیگری پایین می آید.

استفاده از گاز به طور تدریجی در حین درگیر کردن کلاچ، تعویض دنده ها را روان تر می کند. زمان می برد، اما هنگامی که به کار با کلاچ و گاز مسلط شوید، به راحتی می توانید از آنها استفاده کنید.

برای سرعت بیشتر، به دنده های بالاتر بروید. هر خودرو، برای هر دنده، محدوده سرعت مخصوص به خود را خواهد داشت. برخی به شما می گویند که دنده ها را فقط پس از رسیدن به یک دور در دقیقه مشخص تعویض کنید.

به صدای ماشین خود گوش دهید، وقتی فکر می کنید موتور نیاز به تغییر دارد، دنده را تعویض کنید.

به طور مناسبی ترمز کنید. پدال کلاچ را فشار داده و هنگام ترمزگیری به حالت خلاص حرکت کنید. حرکت خودرو به حالت خلاص باعث می شود که موتور، گیربکس را حرکت ندهد و از توقف شما در هنگام کاهش سرعت با ترمز گرفتن، جلوگیری می کند.

می توانید با کاهش دنده، برای کاهش سرعت، به طور بالقوه در مصرف بنزین صرفه جویی کنید و عمر ترمزهای خود را بیشتر کنید. اما این کار نیاز به تمرین دارد، بنابراین فقط برای شروع از ترمز استفاده کنید.

پارک کردن ماشین را یاد بگیرید. هنگامی که مکان مناسبی را برای پارک ماشین خود پیدا کردید، رعایت چند قانون کلیدی برای پارک خودروی غیر اتوماتیک بسیار مهم است. مطابق با نکات زیر عمل کنید:

ماشین خود را در دنده بگذارید، نه خلاص. معمولاً آن را در دنده عقب یا دنده 1 بگذارید. اگر ماشین خود را در حالت خلاص بگذارید، در جای خود باقی نمی ماند.

سوئیچ خود را از استارت خارج کنید.

آموزش رانندگی با ماشین اتومات

نکته : اگر ماشین دنده دستی دارید ، باز هم این قسمت را مطالعه بفرمایید .

ماشین خود را روشن کنید. برای روشن کردن ماشین خود، باید چند مرحله آسان را به ترتیب و درست انجام دهید. اینها کارهایی است که باید انجام دهید:

سوئیچ خود را در استارت قرار دهید و آن را بچرخانید. شما باید صدای روشن شدن ماشین را بشنوید.

پای خود را روی ترمز بگذارید.

ترمز دستی را رها کنید.

ماشین خود را در دنده قرار دهید. از آنجایی که شما در حال یادگیری با ماشین اتوماتیک هستید، بسته به نحوه پارک کردن، در این موقعیت، ماشین در حالت (D) درایو یا (R) دنده عقب خواهد بود.

اگر به جلو رانندگی می کنید، باید ماشین خود را در حالت درایو Drive قرار دهید.

اگر به سمت عقب رانندگی می کنید، برای اینکه از یک مسیر یا پارکینگ خارج شوید، ماشین شما باید در دنده عقب باشد.

در صورت دنده عقب گرفتن، ابتدا آینه عقب خود را بررسی کنید و در حالی که سر خود را به سمت راست می چرخانید تا به پشت سر خود نگاه کنید، دست خود را روی صندلی شاگرد قرار دهید.

پای خود را از روی ترمز بردارید و حرکت ماشین را احساس کنید. تبریک می گویم – شما در حال راندن یک ماشین هستید!

برای افزایش سرعت ماشین، به آرامی پای خود را روی گاز قرار دهید.

به ماشین خود شتاب دهید. شما باید سرعت ماشین خود را افزایش دهید تا به سرعت مجاز در مکان خود برسید. اگر در بزرگراه هستید، باید از محدودیت سرعت آگاه باشید اما با جریان ترافیک پیش بروید.

اگر همه ماشین های اطراف شما به دلیل ترافیک، بسیار کندتر از سرعت مجاز حرکت می کنند، برای پیشگیری از تصادف، هماهنگ با آنها رانندگی کنید.

اگر همه ماشین های اطراف شما بسیار سریعتر از سرعت مجاز رانندگی می کنند، لزومی ندارد قانون را زیر پا بگذارید، اما می توانید کمی سرعت خود را افزایش دهید تا سرعت جریان را کاهش ندهید.

به یاد داشته باشید که رانندگی خیلی آهسته می تواند به همان اندازه خطرناک باشد که با سرعت زیاد رانندگی کنید.

به آرامی به ماشین خود سرعت دهید. پای خود را به شدت روی گاز فشار ندهید وگرنه ممکن است خیلی سریعتر از آنچه در نظر داشتید حرکت کنید. به یاد داشته باشید که هر خودرو میزان شتاب و سرعت خاص خود را دارد.

فرمان ماشین خود را به درستی کنترل کنید. تکنیک های صحیح کار با فرمان، رانندگی شما را روان تر می کنند و به شما کمک می کنند تا از تصادف جلوگیری کنید. هدایت صحیح فرمان خودرو به شما کمک می کند تا به راحت ترین حالت فرمان را بچرخانید و روی صندلی خود راحت باشید. برای هدایت صحیح فرمان به نکات زیر دقت کنید:

مطمئن شوید که هر دو دست روی فرمان باشند.

اگر تمایل دارید، دستان خود را در حالت ساعت 8 یا 4، در حالت ساعت 9 و 3 یا در حالت ساعت 10 و 2 کمی بالاتر قرار دهید. در این موقعیت، می توانید با خیال راحت فرمان را کنترل کنید و از چرخش تند آن جلوگیری می کنید.

هنگام چرخش فرمان، فرمان را به سمتی که می خواهید بچرخید، پایین بکشید و با دست مخالف فرمان را به سمت بالا فشار دهید. به این حالت فرمان “کششی- فشاری” می گویند.

برای پیچاندن سریع تر فرمان، در سرعت های پایین تر، از چرخش دست روی دست استفاده کنید. برای انجام این کار، یک چرخش کششی-فشاری انجام دهید. برای انجام این کار، دستی که با آن فرمان را می کشید جای دستی بگذارید که به فرمان فشار می دهد تا به حرکت چرخ در جهت دلخواه ادامه دهید.

چگونگی عملکرد ترمزهای ماشین خود را یاد بگیرید. یاد بگیرید هنگام حرکت با سرعت های مختلف چقدر طول می کشد تا خودروی شما به توقف کامل برسد.

همیشه حداقل با فاصله ای به اندازه طول یک ماشین، پشت ماشین جلویی برانید. در این صورت، اگر مجبور به توقف سریع هستید، با ماشین جلو تصادف نخواهید کرد.

هنگامی که با سرعت بیشتر حرکت می کنید، برای اینکه بتوانید به صورت ایمن توقف کنید، حتی به فاصله ای به طول بیش از یک ماشین نیاز دارید، بنابراین قانون دو ثانیه را یاد بگیرید و به آن عمل کنید، این قانون بیان می کند که برای حفظ فاصله ایمن، باید حداقل دو ثانیه از هر ماشینی به طور مستقیم عقب باشید.

شرایط آب و هوایی و جاده را در نظر بگیرید.

سعی کنید به طور ناگهانی متوقف نشوید، مگر اینکه شرایط اضطراری باشد. توقف های ناگهانی می تواند منجر به برخورد شدید زنجیره ای ماشین های عقب به یکدیگر و به ماشین شما شوند.

به طور مناسبی علامت بدهید. به یاد داشته باشید که شخصی که در ماشین پشت سر شما است نمی تواند ذهن شما را بخواند. آنها نمی دانند به کدام سمت می خواهید حرکت کنید، مگر اینکه علامت بدهید. شما باید در شرایط زیر علامت دهید:

همانطور که به 100 فوت آخر (5/30متر) قبل از نقطه ای که میخواهید بچرخید، نزدیک می شوید (چرخش به چپ یا راست).

قبل از تغییر دادن مسیر، حداقل 5 تا 6 ثانیه قبل از آن علامت دهید.

قبل از وارد شدن یا بیرون آمدن از مکان پارک کنار خیابان.

هنگام تغییر جهت.

از چراغ های خود استفاده کنید. چراغ های ماشین می توانند به شما کمک کنند تا واضح تر ببینید و از خطر جلوگیری کنید. هنگام تاریکی، باران یا مه باید از آنها استفاده کنید.

اگر از خود می پرسید: “آیا چراغ های من باید همین الان روشن باشند؟” پاسخ همیشه بله است. در حقیقت، این یک قانون کلی است.

ماشین های دیگر در جاده را بررسی کنید. اگر بیشتر آنها چراغ های خود را روشن می کنند، چراغ خود را نیز روشن کنید.

به خاطر داشته باشید که برخی از ماشین ها دارای چراغ هایی هستند که در شرایط خاص به طور اتوماتیک روشن و خاموش می شوند. اگر از این نوع ماشین ها ندارید، هنگام پارک ماشین، حتما چراغ های خود را خاموش کنید، در غیر این صورت ممکن است باتری ماشین خالی شود.

از برف پاک کن های خود استفاده کنید. نحوه کار برف پاک کن های شیشه جلو را قبل از باریدن اولین قطره باران یاد بگیرید. بسته به شدت بارندگی، می‌توانید آنها را طوری تنظیم کنید که با سرعت‌های مختلف به جلو و عقب حرکت کنند.

توجه داشته باشید که وقتی برف پاک کن ها را در حالتی بین سرعت متعادل و سریع‌تر فعال می کنید، در برخی حالت‌ها باید چراغ‌های جلویی کامل روشن باشند.

برخی از برف پاک کن ها می توانند مایعی را روی شیشه جلوی ماشین شما بپاشند تا هرگونه لکه یا کثیفی را پاک کنند.

اگر برف پاک کن های شما خراب است رانندگی نکنید. رانندگی در طوفان بدون برف پاک کن بسیار خطرناک است.

مانند یک حرفه ای مسیر را تغییر دهید. قوانین تغییر مسیر را به درستی و به طور ایمن رعایت کنید.  عبارت S.M.O.G  برای به خاطر سپردن برای کمک در تغییر مسیر بسیار مفید است.

 S: SIGNAL به خودروهای اطراف خود اطلاع دهید که قصد تغییر مسیر را دارید.

M: MIRROR آینه خود را بررسی کنید تا ببینید دید واضحی دارد یا خیر.

O: OVER-THE-SHOULDER از کنار شانه های خود موقعیت را بررسی کنید تا مطمئن شوید که تغییر مسیر ایمن است.

GO: G بروید.

ماشین خود را به درستی پارک کنید. پس از رسیدن به مقصد، باید موتور خود را خاموش کرده و خودروی خود را با خیال راحت پارک کنید. با توجه به توصیه های زیر یاد بگیرید که چگونه به رانندگی پایان دهید:

یک جای پارک خوب پیدا کنید و با گذاشتن پای خود روی ترمز ماشین خود را متوقف کنید.

دنده ها را به حالت «پارک» تغییر دهید.

موتور خود را خاموش کنید.

ترمز دستی خود را بکشید.

اگر چراغ های شما روشن است، آنها را خاموش کنید.

برای جلوگیری از سرقت، ماشین خود را قفل کنید.

از ماشین خارج شوید و مطمئن شوید که در جای خود قرار می گیرد.

گواهینامه خود را بگیرید

برای دریافت گواهینامه اقدامات مناسب را انجام دهید. پس از دریافت مجوز، هنگامی که بر خودروی اتوماتیک یا دستی (غیر اتوماتیک) تسلط یافتید و مدت زمان لازم را در جاده رانندگی کردید (در برخی ایالت ها شش ماه)، سپس آماده گرفتن گواهینامه رانندگی هستید! گواهینامه رانندگی به شما این امکان را می دهد که به تنهایی، در هر ساعت و حتی با بیش از یک سرنشین در ماشین، رانندگی کنید. برای دریافت گواهینامه، بسته به ایالت شما باید چند کار را انجام دهید:

در آزمون کتبی قبول شوید.

در آزمون کوتاه رانندگی شرکت کنید. این آزمون مهارت‌های اولیه رانندگی از جمله نحوه پارک دوبل و دور 2 فرمان  را محک می زنند.

تست بینایی بدهید.

به یاد داشته باشید که رانندگی یک مسئولیت است. هنگامی که تمام کارهایی را که برای دریافت گواهینامه باید انجام دهید، را به اتمام رساندید. باید به خاطر داشته باشید که یک راننده با احتیاط، باید ایمنی را رعایت کند و مسئول باشد. اگر طبق قوانین، رانندگی نکنید، امتیازات رانندگی شما لغو می شود و ممکن است با قانون دچار مشکل شوید. پس از دریافت گواهینامه رانندگی، باید موارد زیر را به خاطر داشته باشید:

همیشه رعایت ایمنی اولویت تان باشد. ایمنی باید اولویت شما نسبت به تفریح ​​باشد. کاری که ایمنی شما را به خطر می اندازد، انجام ندهید، مثلاً هفت نفر را در ماشین خود جا ندهید، بدون کمربند ایمنی رانندگی نکنید، یا به طور کلی یک راننده حواس پرت نباشید.

می توانید مهارت های رانندگی تان را همیشه بهبود بدهید. مواردی را که می‌خواهید روی آن‌ها کار کنید، از دور زدن آرام گرفته تا راهنما زدن پیش از موعد را یادداشت کنید و برای رفع نواقص رانندگی خود تلاش کنید.

از مسافران خود بخواهید ایمنی را رعایت کنند. قبل از روشن کردن ماشین مطمئن شوید که مسافران شما رفتار مناسبی دارند. اگر از پنجره ها آویزان شده اند، کمربند ایمنی نبسته اند، یا به جاده ها احترام نمی گذارند، ماشین را روشن نکنید.

نکات

1 – هنگامی که به چراغ زرد نزدیک می شوید، اگر می توانید با خیال راحت این کار را انجام دهید، توقف کنید. اگر قصد عبور از آن را دارید، توقف ناگهانی خطرناک تر از راندن به سمت جلو خواهد بود.

2 – هنگام عقب نشینی از فضای پارکینگ، در پارکینگ، مراقب کودکان و حیوانات کوچک، به ویژه کودکان و حیوانات خانگی و کودکانی که سه چرخه یا اسکیت بورد سوار می شوند، در پشت سر خود باشید که ممکن است از دید راننده قابل مشاهده نباشند، هنگام عقب نشینی از فضای پارکینگ یا قبل از پیچیدن در یک تقاطع، از هر دو طرف مراقب عابران پیاده باشید.

3 – هنگامی که دید راننده توسط وسیله نقلیه بزرگتر، کامیون یا ون در نزدیکی یک تقاطع مسدود می شود یا در نزدیکی یک پیچ تند قرار دارید، قبل از پیچیدن به چپ یا هنگام عبور از یک تقاطع، با احتیاط عمل کنید.

4 – مراقب دوچرخه سواران در سمت راست خود، به خصوص هنگام گردش به راست یا هنگام حرکت به سمت حاشیه جاده، باشید. در صورت امکان برای دوچرخه سواران در خیابان های باریک جا باز کنید.

5 – هنگام رانندگی در امتداد یک تقاطع، هرگز تصور نکنید که اتومبیلی که در چهارراه حرکت می کند متوقف خواهد شد. علائم ایست ممکن است با وجود درختان یا عوامل دیگر دیده نشوند یا راننده توجهی به آنها نداشته باشد. اما همچنان با احتیاط ادامه دهید و آماده توقف باشید.

6 – وقتی شروع می کنید، رانندگی می تواند ترسناک باشد، اما با تمرین و انجام روش های دیگر می توانید بر ترس از رانندگی غلبه کنید.

7 – به رانندگی کردن دیگران دقت کنید و سؤال بپرسید. از آنجایی که هیچ جایگزینی برای تمرین رانندگی وجود ندارد، این می تواند فرصت خوبی برای بررسی قوانین و تکنیک ها باشد.

8 – هنگامی که سایر رانندگان پشت سر شما با سرعت زیاد یا نامنظم رانندگی می کنند، اگر می توانید، اجازه دهید عبور کنند.

9 – به رفتار دیگران توجه کنید، افرادی که از صندلی شاگرد از ماشین خارج می شوند، دوچرخه سواران، کودکانی که در خیابان یا اطراف بازی می کنند، پیش بینی کنید و برای توقف آماده باشید.

10 – از حواس پرتی خودداری کنید.

هشدارها

1 – هرگز هنگام رانندگی مشروب ننوشید. اگر پلیس دلیلی برای مشکوک بودن شما در حین رانندگی داشته باشد، شما را متوقف خواهد کرد. زیرا، نه تنها باعث به کشتن دادن سایر رانندگان یا عابران پیاده شوید، بلکه ممکن است خود را نیز به کشتن بدهید.

2 – اگر احساس خستگی می کنید از وسیله نقلیه استفاده نکنید. در صورت لزوم ماشین را در گوشه ای پارک کنید و چرت بزنید.

اگر راننده آموزشی (در حال آموزش) هستید، بررسی کنید که چه زمان هایی برای خارج شدن از جاده ممنوع است.

3 – در حین رانندگی با تلفن صحبت نکنید، (اگرچه ممکن است داشتن هدست بی سیم برای شما قابل قبول باشد) یا پیام متنی ارسال نکنید. این رفتار کاملا خطرناک است و می تواند عواقبی مانند آسیب جدی به شما یا دیگران، یا در موارد بدتر، مرگ به دنبال داشته باشد.

4 – هنگامی که تحت تأثیر هر ماده ای هستید، رانندگی نکنید. مصرف مواد، چه قانونی باشد و چه غیرقانونی، می‌تواند عواقب مخربی داشته باشد، زیرا باعث می‌شود راننده نتواند جاده‌ جلو خود را ببیند.

5 – اگر تازه کار هستید از بزرگراه ها دوری کنید. در بزرگراه ها ماشین های زیادی وجود دارند و می توانند مکانی خطرناک برای رانندگان بی تجربه باشند. در برخی از حوزه‌های قضایی، رانندگی در بزرگراه‌ها برای راننده‌ای که دارای مجوز آمورش است غیرقانونی است و در صورت گرفتار شدن می‌تواند دلیلی برای باطل شدن مجوز شما باشد. برای دارندگان گواهینامه که دارای گواهینامه جوانان هستند، رانندگی در بزرگراه ها توصیه نمی شود. در صورت امکان، شخصی را انتخاب کنید که دارای گواهینامه معمولی است و می تواند در بزرگراه ها رانندگی کند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *